Bestellen - Ellermann Graszoden

Mo. - Fr. 09:00 - 17:00 Uhr
Stel uw vraag aan onze
experts. bel nu!
Wij bellen u gratis terug
Ga naar de inhoud
Eerlijke teelt
Dagelijkse oogst
Transport met eigen vrachtwagen
Makkelijk leggen
Wilt u de mooiste tuin van de buurt hebben?? Bestel dan ONZE graszoden!

Als klant kunt u er van op aan dat wij een hoogwaardig product afleveren. Onze zoden groeien op een kwalitatief hoogwaardige onderlaag. Een goed bemeste en bewerkte ondergrond, en een hoge kwaliteit graszaad ligt ten grondslag aan een graszode in het hogere segment.

Het mooie van graszoden is, dat u binnen een halve dag een geheel nieuw en groen gazon heeft. Onze zoden zijn uiterst geschikt voor in uw tuin, speeltuinen, sportvelden en diverse andere locaties.

Het is niet nodig om aanwezig te zijn bij de levering. D.m.v. uw aankoop inclusief transport, geeft u ons toestemming om de zoden te leveren op het doorgegeven adres.

Echter is het wel aan te raden om aanwezig te zijn bij de levering. Zodat we gezamenlijk de volledigheid en kwaliteit kunnen controleren. Ook eventuele transportschade kan dan direct ontdekt worden, zodat dit direct gemeld kan worden.

Mocht er transportschade zijn opgetreden, dient dit direct gemeld te worden. Wij adviseren u om deze melding met foto’s te begeleiden.

Een klacht achteraf, van transportschade of onjuiste aantallen enz. , kunnen wij niet behandelen, omdat dit achteraf niet meer te controleren valt. Wij vragen hierbij om uw begrip.
Vraag voor het bestellen gewoon naar de prijs.
Bestel nu uw nieuwe gazon.
Wij zijn uw specialist voor graszoden.


Terug naar de inhoud